Over en voor onze dealers

ASG Benelux levert uitsluitend aan leveranciers die net zoals wij hoge eisen stellen aan kwaliteit en service. Wij geloven in partnerschap met onze afnemers. Samenwerken om logistieke- en verkoopprocessen zo soepel mogelijk te laten verlopen en de eindafnemer tot een tevreden klant te maken. Het hele jaar door staat onze afdeling customer support voor u klaar voor vragen over toepassing van producten en montage.

Services voor onze dealers

ASG Benelux biedt haar dealers graag ondersteuning bij het verkoopproces. Uw verkopers zijn onze ambassadeurs. Wij verzorgen graag een producttraining voor uw verkoopteam, zodat zij uw afnemers optimaal kunnen adviseren. Ook kunnen wij het ontwerp en de inrichting van dealershowrooms volledig verzorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van toonzaal borden en presentatiezuilen. Daarnaast bieden wij overzichtelijke catalogi en prijslijsten, speciale brochures of fotomateriaal voor uw eigen brochure of website. Bent u geïnteresseerd in het dealer schap voor uw regio, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Architecten en interieuradviseurs

ASG Benelux artikelen in uw project of ontwerp opnemen? Vraag gerust meer informatie, technische tekeningen, documentatiemateriaal of kleurstalen op bij onze afdeling customer support via verkoop@asgbenelux.nl.

Verkoopadressen

ASG Benelux levert aan zowel deur- en deurkrukspeciaalzaken als de professionele ijzerwarenvakhandel. Zoekt u een dealer bij u in de buurt, mail dan naar verkoop@asgbenelux.nl of bel met 0165 565 903.

Nog geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op via onze contact pagina.