BIOV

ASG is jaren koploper in de verkoop van Italiaans sierbeslag met een PVD-coating. De productie vindt plaats bij onze partners in Italië. PVD (Physical Vapour Deposition) is een uit de ruimtevaart afkomstige technologie die wordt gebruikt om metaaloppervlaktes een unieke hardheid en corrosiebestendigheid te geven. Het deurbeslag is hierdoor beschermd tegen aantasting door Uv-stralen, zilte lucht, transpiratievocht en metaaldeeltjes die vliegroest veroorzaken.

Wat houdt BIΘV® in?

BIΘV® is het resultaat van onze continue innovatie op dit gebied. Het is de nieuwste PVD-techniek. Producten die behandeld zijn met deze coating zijn antiallergisch. Een antibacteriële uitvoering is een optie. Dit maakt ze zeer geschikt voor intensief gebruik in woonhuizen, ziekenhuizen, scholen, winkels, hotels, industriegebieden, sportcentra en havens. Door de zeer lange levensduur een extreem duurzaam product.

Hoe lang blijft BIΘV® goed?

BIΘV® biedt een oppervlaktebescherming van ten minste 20 jaar op niveau 3, 4 of 5 (zeer en extreem hoge resistentie) volgens de DIN EN 1609 (EN 1670) classificatie. De artikelen met een BIΘV® coating vindt u in het ASG-assortiment en zijn beschikbaar in 7 kleuren: TECHNO STEEL, CRYSTAL, NOIR, GOLD, ANTIQUE GOLD, WHITE PEARL, BLACK PEARL.