ABACO

Dankzij de innovatieve productieprocessen is ABACO® niet alleen in staat om de groei van bacteriën in slechts 5 minuten volledig te remmen, maar ook om ze te elimineren. De antibacteriële en bacteriedodende eigenschappen van ABACO® worden getest door laboratoriumtests aan de Universiteit van Brescia (Italië) en de Universiteit van Navarra (Spanje).

De test van wetenschappelijke validatie op ABACO®-coating werd uitgevoerd volgens de referentiestandaard JIS Z 2801 / A12012, de meest rigoureuze en algemeen toegepaste norm door de wetenschappelijke gemeenschap.

Wat is de effectiviteit van ABACO?

De effectiviteit van de coating ABACO® is getest tegen de bacteriën van de stammen Escherichia Coli (Gram-negatief), Staphylococcus Aureus (Gram-positief), Salmonella, Bacillus

subtilis en Candida albicans, die allemaal behoren tot de families van de meest voorkomende bacteriën en verantwoordelijk zijn voor veel contactinfecties, met uitstekende resultaten zowel op zojuist geproduceerde monsters als op producten die een langere gebruiksperiode hebben gevolgd.

Voor wat kan je ABACO gebruiken?

Dankzij de hoge antibacteriële kwaliteit is ABACO® de perfecte oplossing voor objecten die dagelijks menselijk contact ondergaan, zoals handgrepen en accessoires voor deuren en ramen.

De antibacteriële werking houdt aan gedurende de hele actieve levensduur van het object en verbetert in de loop van de tijd dankzij de fysische eigenschappen van de coating.

Meer weten?

Download hieronder meer informatie over onze garantievoorwaarden.

Nog geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op via onze contact pagina.